Aquest és el bloc del Canet Educa, l'espai de debat educatiu promogut per l'Àrea d'Educació de l'Ajunament de Canet de Mar i que compta amb la col·laboració dels agents educatius del territori i de les mares i pares de Canet de Mar


dimecres, 2 de gener del 2008

Aprofitar les oportunitats

Ja que hi som hauriem d'aprofitar-ho. Jo crec que aquest espai que ens ofereixen des de Diputació ens pot ser molt útil si el sabem aprofitar. En aquests moments la població de Canet està creixent molt de pressa i els nostres infants i les seves famílies es troben amb un poble on hi ha pocs recursos educatius, això no ens ha de deixar vèncer, hem de ser exigents amb l'administració i amb nosaltres mateixos.
Ja que cada cop ho tenim més complicat per tirar endevant les nostres vides i a vegades ens oblidem del nostre projecte familiar, però aquest és el més important, el que fa que la resta funcioni.
Amb l'espai de debat familiar se'ns obre la oportunitat d'ajudar a totes aquestes famílies a tirar endevant els seus projectes familiars i al meteix temps fer que a Canet hi hagi un projecte educatiu comunitari, on hi hagi un clima d'ajuda que traspassi l'ambit familiar i on es respiri un clima d'acompanyament a tots els àmbits on hi intervenen els infants.
Tan sols volia començar a participar i animar-vos a fer-ho.
Encara que avui és un dia molt dur, m'he incorporat al lloc de treball després dels dies de festa de nadal.
Una abraçada,
David